Medisch Pedicure Praktijk Oosterwolde

GELLAK

De hele zomer genieten van strak gelakte nagels op uw voeten? Dat kan met Gellak.


Wat is een gellak?


Gellak is een volledig nieuwe manier van nagels lakken. Het is geen vervanger voor nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal andere manier van lakken en heeftmeer voordelen.Een gellak opuw voeten blijft zeker 6 -8 wekenmooi strak zitten en is goed bestand tegen dagelijks gebruik.


U kunt in de praktijk kiezen uitvelekleuren. En, erkomenelk seizoen weer nieuwe kleuren bij.Gellak kan als een losse behandeling geboekt worden of in combinatie met een pedicurebehandeling.


Hoe gaat het in zijn werk?


Uw nagels en nagelriemen wordt eerst verzorgd zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een base coat, dan een kleurlak (vaak in 2 lagen), en dan de hoogglans topcoat. Deze 4 lagen worden elke keer apart uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.


Het verwijderen van de gellak is geheel veilig en pijnloos. Als de lak niet verwijderd wordt, dan groeit het vanzelf uit.


Voordelen van Gellak:


Met een gellak kunt u wekenlang genieten van strak gelakte nagels in een schitterende hoogglans. Het is tevens ook een goede manier om uw nagels steviger te maken. Doordat de gellak uitgehard wordt onder een UV lamp kunt u gelijk uw schoenen weer aan.


De behandeltijd die nodig is om een Gellak aan te brengen is ongeveer 30 minuten.


Kortom


Houdt u van gekleurde nagels, maar moet u na een paar dagen alweer opnieuw lakken vanwege beschadiging? Dan is Gellak de oplossing voor u!


De prijzen van een Gellak behandeling kunt u vinden onderhet kopje "tarieven".